Η ρεφλεξολογία 

βοηθά το σώμα

να φτάσει σε 

βαθιά χαλάρωση

 

 

Τί είναι η ρεφλεξολογία &

σε ποιους απευθύνεται

Baby's Feet
Standing on a Ball
Ballet Shoes

Η ρεφλεξολογία απευθύνεται στα άτομα που αναζητούν έναν φυσικό τρόπο για να έρθουν σε επαφή, και πάλι, με το σώμα τους. Ο έντονος ρυθμός της πόλης, οι πολλές ώρες εργασίας στον υπολογιστή, οι τεχνητές συνθήκες ζωής, η απομάκρυνση από τη φύση, το γρήγορο φαγητό, ο διαταραγμένος ύπνος, η καταπόνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, οι διαρκείς απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια στο σύγχρονο άνθρωπο να αφουγκραστεί το σώμα του ή

“να πάρει μια ανάσα”, όπως λέει ο λαός.

Η ρεφλεξολογία είναι ένας ακίνδυνος, μη παρεμβατικός, ήπιος τρόπος για να έρθει το σώμα σε βαθιά χαλάρωση εν μέσω όλων των προαναφερθέντων προκλήσεων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της βαθιάς χαλάρωσης που επιτρέπει την νηφάλια σκέψη, μπορεί κανείς -κατ’ ιδία- να επανεξετάσει τις συνθήκες ζωής και τις επιλογές του για ένα σώμα πιο υγιές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με έρευνες γύρω από την αποτελεσματικότητα της ρεφλεξολογίας, 

επισκεφτείτε το https://reflexology.report/  

το οποίο περιέχει υλικό και στα Ελληνικά. 

 

​Πώς είναι μια συνεδρία; 

Foot Muscles Model
Foot Muscles Model

​Λήψη ιστορικού

Στην πρώτη συνεδρία λαμβάνεται ένα σύντομο ιστορικό ώστε να υπάρχει μία γενική εικόνα της υγείας του δέκτη. 

Εφαρμογή πιέσεων

Στη συνέχεια η ρεφλεξολόγος ασκεί ειδικές πιέσεις στο πέλμα χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά της.

Περιοδικότητα και διάρκεια συνεδριών

Μία συνεδρία διαρκεία από 40-50 λεπτά. Προτείνεται μία σειρά 5 συνεδριών στο τέλος της οποίας εξετάζεται η εώς τότε πρόοδος και αποφασίζεται από κοινού η ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών που αποτελείται από 12 συνεδρίες. 

Σχετικά με την Εύη Αμπατζή

Η Εύη Αμπατζή είναι απόφοιτος του Κέντρου Ρεφλεξολογίας & Έρευνας (2011). Αν και Θεσσαλονικιά, ταξίδευε στην Αθήνα για να λάβει την άρτια εκπαίδευση του Κέντρου: μια απόφαση για την οποία δε μετανιώνει. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως Precision Reflexology, Foot Reading και Vertical Reflexology Technique ανάμεσα σε άλλα και συνεχίζει την ενημέρωσή της επάνω στις σύγχρονες προσεγγίσεις του κλάδου.

 

Έχει πτυχίο βοηθού φυσιοθεραπευτή από το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών στην Αυστραλία ως Youth & Community Worker σε κοινοτικό πλαίσιο, ενώ, επί του παρόντος, είναι φοιτήτρια ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι εμπειρίες και οι σπουδές αυτές τη βοηθούν ως ρεφλεξολόγο να αντιμετωπίζει τη/το σύνεδρο λαμβάνοντας υπόψη της τις ποικίλες παραμέτρους του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος.

fullsizeoutput_b08.jpeg

Κλείσε συνεδρία

Τηλεφωνώντας στο 6971647795 ή 

μέσω mail στο 

evie.ampatzi@gmail.com

Περιοχές που εξυπηρετεί:

Κέντρο και Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ρεφλεξολόγος με εργόσημο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργόσημο, παρακαλούμε επισκεφτείτε το:

https://reflexologist.gr/εργόσημο-για-τον-ρεφλεξολόγο-σας/

Η υπηρεσία παρέχεται σε παιδιά, εφήβους και γυναίκες